Jeg tilbyr alt av data hjelp til 250kr timen, for de to første timene. Utover dette avhenger videre priser litt av type jobb og tidspunkter på dagen. Men et eksempel kan være at, totalt 3 timer koster 650, og 4 timer koster 850. Utover dette blir det 250kr pr ekstra time.

De fleste jobber med å fikse maskiner som har sluttet å virke vil normal ta maks 2-3 timer å fikse. Dette gjelder både Mac og ordinær PC. Mine tjenester innebærer fornøydgaranti.

Forholdsvis gjelder dette kun i Oslo.

  • Oppsett av standard kontor/hjemme PC, kjøpshjelp, programhjelp, smarte løsninger til hjemmet med å styre all elektronikk fra mobilen.
  • Får du ikke skrudd på Mac’en din, en skriver som ikke vil fungere, PC med for mye programmer og advarsler.. Ta kontakt og jeg vil hjelpe deg med å løse problemet.
  • Ønsker du hjelp til å sette opp en gaming PC til barna dine.. eller kanskje til deg selv?

Da gjennomgår jeg alt om hvilke programmer du bør, og ikke bør bruke. Du får en introduksjon til datasikkerhet og litt hvilke programmer som er nødvendige og hva du kan klare deg uten.

Med min hjelp får du et komplett oppsett av skrivebordsprogrammer og sikkerhet fra virus uten at det skal koste deg for dyrt. Verken til meg eller utgifter i programvare. Mange bruker unødvendig penger på programmer som egentlig ikke hjelper maskinens sikkerhet eller deg i det hele tatt.

Ta kontakt på tlf 41512222 for mer info og hjelp.